• Νουνου Εβαπορε 6άδα

Συμπυκνωμένο Γάλα

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ είναι αγνό, πλήρες αγελαδινό γάλα με όλη του την κρέμα. Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διατροφής της ελληνικής οικογένειας. Με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής του, από το άρμεγμα μέχρι τη συσκευασία, και τους συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και η μοναδική γεύση του.

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ πρωτοκυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1929, μέσω αντιπροσώπου και γρήγορα έγινε συνώνυμο του γάλακτος για παιδιά. Στη δεκαετία του 80, η γκάμα προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ επεκτάθηκε με το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Light και τις μερίδες γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ. Στη δεκαετία του 90 εισήλθε στην αγορά με τα εμπλουτισμένα συμπυκνωμένα γάλατα για βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας, Νoulac και NOYNOY kid.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη, με την οποία οι Έλληνες αγκαλιάζουν τα προϊόντα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια με την οποία η μάρκα ανταποκρίνεται σταθερά στα ποιοτικά κριτήρια διατροφής ολόκληρης της οικογένειας εδώ και 80 χρόνια.

Νουνου Εβαπορε 6άδα

  • Κατασκευαστής: FRIESLANTCAMPINA
  • Κωδικός Προϊόντος: 163.104
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές


Ετικέτες: Νουνου Εβαπορε 6άδα